Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C ATLETIC OF RESINOS LOS GAMES
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Echenique probeert naar een medespeler te passen. Pasquel is nu in balbezit. Escrihuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escrihuela krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Amado speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacristan met een snelle inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Corera rent richting de bal. Pasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Correal is nu in balbezit. Escrihuela begaat een overtreding. Escrihuela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel met een sublieme pass. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 55%, LOS GAMES 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C ATLETIC OF RESINOS - LOS GAMES 0:0

56e minuut.
Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado met een sublieme pass. Aguilera rent richting de bal. Machón verovert de bal door een tackle van achteren. Machón schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villatoro passt de bal met de wreef. Concha is nu in balbezit. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel draait met de bal, schiet en ... Elorza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sacristan is nu in balbezit. Sacristan geeft een lange en hoge pass. Concha kopt de bal weg. Echenique rent richting de bal. Echenique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - LOS GAMES 1:0

75e minuut.
Machón met een sublieme pass. Klungelig pakt Villatoro de bal. Pasquel is nu in balbezit. Pasquel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - LOS GAMES 2:0

84e minuut.
Machón onderschept slim de pass. Aguilera is nu in balbezit. Machón onderschept slim de pass. Machón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 56%, LOS GAMES 44%.
F.C ATLETIC OF RESINOS - LOS GAMES 2:0