Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
noyer F.C ATLETIC OF RESINOS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fontaneda rent richting de bal. Fontaneda passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fajardo geeft de bal voor. Klungelig pakt López de bal. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:1

28e minuut.
Fajardo geeft de bal voor. López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Chulvi kan de bal niet met de borst controleren. Chulvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 44%, F.C ATLETIC OF RESINOS 56%.
noyer - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:1

72e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Inworp. Ramírez met een snelle inworp. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi schiet op doel. Paal! Bangoura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Cota geeft een hoge lob. Sacristan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacristan passt de bal met de wreef. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:2

76e minuut.
Sacristan met de inworp. Fajardo kan de bal niet met de borst controleren. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pasquel de bal. Pasquel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sacristan onderschept slim de pass. Sacristan geeft de bal voor. López is nu in balbezit. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sacristan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontaneda rent richting de bal. Sacristan rent richting de bal. Fontaneda verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaneda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 42%, F.C ATLETIC OF RESINOS 58%.
noyer - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:2