Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marquense gatos del madrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zaldivar verovert de bal door een tackle van achteren. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton probeert naar een medespeler te passen. Conejos is nu in balbezit. Conejos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Romero met een sublieme pass. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Paton zijn tegenspeler op de grond. Paton krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Aguado geeft een lange en hoge pass. Armada kopt de bal weg. Adrian is nu in balbezit. Adrian draait met de bal, schiet en ... Zafra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Avila is nu in balbezit. Avila met een sublieme pass. Iguereta is nu in balbezit. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada schiet op doel. Zafra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - gatos del madrid 1:0

28e minuut.
Font kan de bal niet met de borst controleren. Salvador rent richting de bal. Met opzet legt Paton zijn tegenspeler op de grond. Paton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte met een sublieme pass. Conejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos schiet op doel. Ugarriza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 49%, gatos del madrid 51%.
marquense - gatos del madrid 1:0

51e minuut.
Corte passt de bal zonder na te denken. Conejos rent richting de bal. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos onderschept slim de pass. Conejos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vadillo geeft een lange en hoge pass. Carías controleert de bal met de borst. Conejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Conejos rent richting de bal. Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte is nu in balbezit. Corte draait met de bal, schiet en ... Ugarriza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zaldivar onderschept slim de pass. Salvador rent richting de bal. Salvador passt de bal in één keer door. Armada heeft problemen om de bal te vangen. Armada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - gatos del madrid 2:0

65e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Armada is nu in balbezit. Salvador rent richting de bal. Salvador schiet op doel. Zafra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela geeft een lange en hoge pass. Font heeft problemen om de bal te vangen. Salvador rent richting de bal. Salvador geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 44%, gatos del madrid 56%.
marquense - gatos del madrid 2:0