Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS GAMES noyer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Arias is nu in balbezit. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias rent richting de bal. Chulvi rent richting de bal. Chulvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chulvi rent richting de bal. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi verovert de bal door een tackle van achteren. Chulvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS GAMES - noyer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS GAMES 58%, noyer 42%.
LOS GAMES - noyer 0:1

47e minuut.
Arias rent richting de bal. Villatoro is nu in balbezit. Arias begaat een overtreding. Arias krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro geeft een hoge lob. Klungelig pakt López de bal. Machón onderschept slim de pass. Machón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chulvi rent richting de bal. Escrihuela onderschept slim de pass. Escrihuela met een sublieme pass. Machón rent richting de bal. Machón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara passt de bal in één keer door. Escrihuela rent richting de bal. Escrihuela schiet op doel. Cota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS GAMES 44%, noyer 56%.
LOS GAMES - noyer 0:1