Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
noyer fc pilar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Chulvi geeft de bal voor. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo geeft een hoge lob. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Arroyo trapt de bal weg van het doel. Chornet speelt de bal door. Algarra rent richting de bal. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Diego is nu in balbezit. Diego passt de bal in één keer door. Algarra met een sublieme pass. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - fc pilar 0:1

18e minuut.
Chornet is nu in balbezit. Chornet passt de bal zonder na te denken. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiente is nu in balbezit. Valiente draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - fc pilar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 50%, fc pilar 50%.
noyer - fc pilar 0:2

46e minuut.
Valiente met een sublieme pass. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arias krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Paton rent richting de bal. Paton passt de bal met de wreef. Chornet speelt de bal door. Valiente is nu in balbezit. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Algarra geeft de bal voor. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrios. Barrios krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cubillos trapt de bal weg. Chulvi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Swisher de bal onder controle te krijgen. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft de bal voor. Valiente rent richting de bal. Valiente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 60%, fc pilar 40%.
noyer - fc pilar 0:2