Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Setāreh PersianVelers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Sadiqi is nu in balbezit. Sadiqi met een sublieme pass. Falken is nu in balbezit. Falken haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maradi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Juzizi rent richting de bal. El-Padiari is nu in balbezit. Juzizi is nu in balbezit. Juzizi geeft een lange en hoge pass. Ejukezi krijgt zijn hoofd ertegen. Abdelmijad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Burujirdi onderschept slim de pass. Burujirdi geeft een lange en hoge pass. Salkin met een sublieme pass. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khakpour passt de bal met de wreef. Salkin geeft een hoge lob. Burujirdi kopt de bal weg. Malle rent richting de bal. Malle draait met de bal, schiet en ... Fahandizh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - PersianVelers 1:0

21e minuut.
Sadiqi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gubsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gubsi passt de bal in één keer door. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Juzizi de bal onder controle te krijgen. Malle rent richting de bal. Malle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Amuzgar heeft problemen om de bal te vangen. Amuzgar met een sublieme pass. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ... Fahandizh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - PersianVelers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Setāreh 55%, PersianVelers 45%.
Ghamgin Setāreh - PersianVelers 2:0

61e minuut.
Fahandizh trapt de bal weg van het doel. Daar is Burujirdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzizi rent richting de bal. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fahandizh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sadiqi geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Anwar met de inworp. Daar is Falken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Burujirdi geeft de bal voor. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi speelt de bal door. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Setāreh 48%, PersianVelers 52%.
Ghamgin Setāreh - PersianVelers 2:0