Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dream team @ barcelona 507
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Lasso geeft een lange en hoge pass. Gittens rent richting de bal. Gittens geeft de bal voor. Loaiza speelt de bal door. Durán heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - barcelona 507 1:0

7e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas is nu in balbezit. Met opzet legt Gittens zijn tegenspeler op de grond. Gittens krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sealey is nu in balbezit. Sealey geeft de bal voor. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra is nu in balbezit. Becerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Caicedo geeft een hoge lob. Loaiza kopt de bal weg. Gittens is nu in balbezit. Gittens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - barcelona 507 2:0

24e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - barcelona 507 3:0

28e minuut.
Homerchea probeert naar een medespeler te passen. Gittens heeft problemen om de bal te vangen. Gittens probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Serrano met een snelle inworp. Gracés rent richting de bal. Gracés speelt de bal door. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lasso met de inworp. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Molina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dream team @ 56%, barcelona 507 44%.
dream team @ - barcelona 507 3:0

52e minuut.
Lloreda kopt de bal weg. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Sealey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - barcelona 507 3:1

63e minuut.
Gittens rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gittens onderschept slim de pass. Gittens met een sublieme pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dream team @ 51%, barcelona 507 49%.
dream team @ - barcelona 507 3:1