Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Deportiva Aguadulce la 8
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Plúa geeft de bal voor. Pizarro kopt de bal weg. Arroyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Salinas speelt de bal door. Herron rent richting de bal. Herron speelt de bal door. Palofox rent richting de bal. Palofox schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - la 8 1:0

20e minuut.
Plúa speelt de bal door. Daar is Dasent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasent passt de bal zonder na te denken. Daar is Palofox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palofox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron is nu in balbezit. De Gracia geeft een lange en hoge pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. De Gracia is nu in balbezit. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel. Esquivel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - la 8 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 45%, la 8 55%.
Unión Deportiva Aguadulce - la 8 2:0

59e minuut.
Herron rent richting de bal. Plúa onderschept slim de pass. Plúa passt de bal in één keer door. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron probeert naar een medespeler te passen. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 54%, la 8 46%.
Unión Deportiva Aguadulce - la 8 2:0