Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Deportiva Aguadulce barcelona 507
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
León met een snelle inworp. Gracés is nu in balbezit. Gracés speelt de bal door. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Herron is nu in balbezit. De Gracia rent richting de bal. Gracés rent richting de bal. De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. De Gracia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De Gracia kopt de bal weg. Herron is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
León speelt de bal door. Dasent is nu in balbezit. Dasent met een sublieme pass. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés onderschept slim de pass. Gracés passt de bal in één keer door. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal zonder na te denken. De La Cruz is nu in balbezit. Miranda onderschept slim de pass. Miranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. León met de inworp. Gracés met een sublieme pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - barcelona 507 0:1

44e minuut.
Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León probeert naar een medespeler te passen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 54%, barcelona 507 46%.
Unión Deportiva Aguadulce - barcelona 507 0:1

70e minuut.
Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Dasent onderschept slim de pass. Dasent speelt de bal door. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Herron passt de bal met de wreef. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Robles De Frías wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Robles De Frías kan niet meer verder spelen. Davis komt het veld opgelopen. Gracés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garcés de bal. Herron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herron krijgt een gele kaart. Garcés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garcés legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - barcelona 507 0:2

85e minuut.
Palofox met een sublieme pass. Daar is De Gracia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés rent richting de bal. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 45%, barcelona 507 55%.
Unión Deportiva Aguadulce - barcelona 507 0:2