Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Deportiva Aguadulce dream team @
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Homerchea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado rent richting de bal. Prado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sealey verovert de bal door een tackle van achteren. Sealey met een sublieme pass. De Gracia heeft problemen om de bal te vangen. De Gracia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gracia speelt de bal door. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dasent met een sublieme pass. Palofox rent richting de bal. Caicedo rent richting de bal. Palofox onderschept slim de pass. Palofox schiet op doel. McFarlane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Caicedo kopt de bal weg. De Gracia heeft problemen om de bal te vangen. Homerchea rent richting de bal. De Gracia onderschept slim de pass. De Gracia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Mitchell geeft een hoge lob. Daar is Aparicio Ostia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herron is nu in balbezit. Herron passt de bal zonder na te denken. Prado geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arroyo trapt de bal weg. Salinas kopt de bal weg. Aparicio Ostia rent richting de bal. Aparicio Ostia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - dream team @ 0:1

45e minuut.
Herron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gittens is nu in balbezit. Gittens schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 47%, dream team @ 53%.
Unión Deportiva Aguadulce - dream team @ 0:1

65e minuut.
Doeltrap. Santos met een harde bal richting middenveld. De Gracia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palofox de bal onder controle te krijgen. Palofox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sealey kopt de bal weg. De La Cruz is nu in balbezit. Aparicio Ostia rent richting de bal. Gittens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gittens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - dream team @ 0:2

85e minuut.
Caicedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Gracia rent richting de bal. De Gracia geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - dream team @ 1:2

89e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo onderschept slim de pass. De Gracia is nu in balbezit. De Gracia draait met de bal, schiet en ... McFarlane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 43%, dream team @ 57%.
Unión Deportiva Aguadulce - dream team @ 1:2