Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boca llunior la 8
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cedeño met een snelle inworp. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boca llunior - la 8 0:1

15e minuut.
Birmingham met een snelle inworp. Calderón rent richting de bal. Calderón speelt de bal door. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ward rent richting de bal. Ward met een sublieme pass. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta schiet op doel. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Mancilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Betancourt is nu in balbezit. Giraldo rent richting de bal. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Plúa met een sublieme pass. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca llunior 47%, la 8 53%.
boca llunior - la 8 0:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz met een snelle inworp. Plúa rent richting de bal. Plúa geeft een lange en hoge pass. Betancourt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal in één keer door. Plúa rent richting de bal. Plúa passt de bal in één keer door. Ward geeft de bal voor. Esquivel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Peralta rent richting de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca llunior 45%, la 8 55%.
boca llunior - la 8 0:1