Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dream team @ Deportivo Rasta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Daar is Sealey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gittens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivera. Rivera krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sealey heeft problemen om de bal te vangen. Homerchea is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Homerchea onderschept slim de pass. Homerchea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Homerchea met een snelle inworp. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - Deportivo Rasta 1:0

20e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano speelt de bal door. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Goncalves geeft de bal voor. Inworp. Caicedo met de inworp. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dream team @ 61%, Deportivo Rasta 39%.
dream team @ - Deportivo Rasta 1:0

49e minuut.
Stempel geeft een lange en hoge pass. Homerchea probeert de bal aan de voet te houden. De La Espada rent richting de bal. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. McFarlane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dream team @ - Deportivo Rasta 1:1

62e minuut.
Abrego passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sealey de bal. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Del Toro met een sublieme pass. De La Espada rent richting de bal. De La Espada schiet op doel. Abrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stempel zal de hoekschop nemen. Daar is Homerchea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Espada rent richting de bal. De La Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dream team @ - Deportivo Rasta 1:2

74e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Máñez rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano geeft een hoge lob. Becerra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dream team @ - Deportivo Rasta 2:2

84e minuut.
Abrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sealey rent richting de bal. De La Espada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De La Espada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dream team @ 60%, Deportivo Rasta 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dream team @ - Deportivo Rasta 2:2