Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Rasta dream team @
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Homerchea rent richting de bal. Homerchea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De La Espada de bal. Del Toro rent richting de bal. Del Toro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Goncalves kan de bal niet met de borst controleren. Becerra is nu in balbezit. Goncalves onderschept slim de pass. Gittens verovert de bal door een tackle van achteren. Gittens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rasta - dream team @ 0:1

32e minuut.
Batista onderschept slim de pass. Batista probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rivera de bal onder controle te krijgen. De La Espada rent richting de bal. De La Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Homerchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gittens rent richting de bal. Fernández Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Gutiérrez krijgt een gele kaart. Gittens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gittens kan niet meer verder spelen. Hinestroza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rasta 54%, dream team @ 46%.
Deportivo Rasta - dream team @ 0:1

59e minuut.
Lasso geeft de bal voor. Klungelig pakt Goncalves de bal. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza onderschept slim de pass. Hinestroza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rasta - dream team @ 0:2

68e minuut.
Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Hinestroza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivera. Rivera krijgt een gele kaart. Hinestroza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hinestroza kan niet meer verder spelen. Newmann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Serrano met de inworp. Newmann is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Newmann verovert de bal door een tackle van achteren. Newmann geeft de bal voor. Paal! Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becerra is nu in balbezit. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rasta - dream team @ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rasta 60%, dream team @ 40%.
Deportivo Rasta - dream team @ 0:3