Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Deportiva Aguadulce palcon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Stempel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Goss de bal onder controle te krijgen. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ... Dely Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 1:0

4e minuut.
Palofox onderschept slim de pass. Palofox probeert naar een medespeler te passen. Dasent heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron met een sublieme pass. Augusto rent richting de bal. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 2:0

28e minuut.
Wilson passt de bal met de wreef. Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroyo rent richting de bal. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Walcott onderschept slim de pass. Walcott passt de bal in één keer door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 2:1

40e minuut.
Dasent is nu in balbezit. De Gracia is nu in balbezit. Canales is nu in balbezit. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 46%, palcon 54%.
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 3:1

46e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado speelt de bal door. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De Gracia passt de bal zonder na te denken. Augusto rent richting de bal. Palofox onderschept slim de pass. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Dely Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 4:1

78e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent onderschept slim de pass. Dasent geeft een lange en hoge pass. Palofox rent richting de bal. Palofox draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Canales rent richting de bal. Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Deportiva Aguadulce 42%, palcon 58%.
Unión Deportiva Aguadulce - palcon 4:2