Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona 507 Deportivo Rasta
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Batista is nu in balbezit. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een lange en hoge pass. De La Espada heeft problemen om de bal te vangen. De La Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Goncalves geeft een hoge lob. Molina geeft de bal voor. Daar is Goncalves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Armuelles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goncalves geeft een hoge lob. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avilés krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Inworp. León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cárdenas passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León passt de bal met de wreef. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Avilés heeft problemen om de bal te vangen. Del Toro rent richting de bal. Del Toro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De La Espada de bal. De La Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 507 - Deportivo Rasta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona 507 64%, Deportivo Rasta 36%.
barcelona 507 - Deportivo Rasta 0:1

49e minuut.
Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Rivera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De La Espada de bal. De La Espada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De La Espada rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Del Toro onderschept slim de pass. Del Toro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 507 - Deportivo Rasta 0:2

55e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Máñez passt de bal zonder na te denken. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 507 - Deportivo Rasta 1:2

65e minuut.
Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro probeert naar een medespeler te passen. De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada haalt uit met een fantastische trap. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Del Toro controleert de bal met de borst. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro maakt een afschuwelijke overtreding. Del Toro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
León passt de bal in één keer door. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías passt de bal zonder na te denken. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Loaiza de bal onder controle te krijgen. Durán rent richting de bal. De La Espada verovert de bal door een tackle van achteren. De La Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 507 - Deportivo Rasta 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona 507 52%, Deportivo Rasta 48%.
barcelona 507 - Deportivo Rasta 1:3