Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuario F.C. miunich
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Goodman de bal. Saés is nu in balbezit. Saés probeert naar een medespeler te passen. Cooper is nu in balbezit. Cooper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Salinas rent richting de bal. Salinas speelt de bal door. Yatiz rent richting de bal. Yatiz haalt uit met een fantastische trap. Solanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Leguias probeert naar een medespeler te passen. Saés rent richting de bal. Saés speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Leguias de bal. Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal met de wreef. Cooper is nu in balbezit. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - miunich 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 50%, miunich 50%.
Acuario F.C. - miunich 0:1

54e minuut.
Goodman passt de bal zonder na te denken. Cruz speelt de bal door. Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft de bal voor. Yatiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acuario F.C. - miunich 1:1

60e minuut.
Parra rent richting de bal. Ricketts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Parra krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Saés geeft een hoge lob. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada is nu in balbezit. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 54%, miunich 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acuario F.C. - miunich 1:1