Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COSTA RICAA78 F.C. Antonio Li
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een lange en hoge pass. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmid met de inworp. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate draait met de bal, schiet en ... De La Cruz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COSTA RICAA78 - F.C. Antonio Li 1:0

40e minuut.
Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo is nu in balbezit. Valderrama begaat een overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart. Lombardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lombardo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt De La Cruz de bal. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA RICAA78 48%, F.C. Antonio Li 52%.
COSTA RICAA78 - F.C. Antonio Li 1:0

61e minuut.
Goodman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunter met een snelle inworp. Cañate is nu in balbezit. Cañate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balboa rent richting de bal. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COSTA RICAA78 - F.C. Antonio Li 2:0

69e minuut.
Lewis passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmid zal de hoekschop nemen. Lombardo rent richting de bal. Lombardo schiet op doel. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lombardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintero komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cañate passt de bal met de wreef. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero geeft een lange en hoge pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Ramos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA RICAA78 45%, F.C. Antonio Li 55%.
COSTA RICAA78 - F.C. Antonio Li 2:0