Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Wave miunich
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Espinoza de bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper rent richting de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mitre is nu in balbezit. Mitre passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Yatiz rent richting de bal. Carvajal rent richting de bal. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa schiet op doel. Hooker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solanilla bokst de bal weg.

29e minuut.
Plúa passt de bal zonder na te denken. Yatiz rent richting de bal. Yatiz speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mitre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quiroz. Quiroz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Plúa probeert naar een medespeler te passen. Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Plúa is nu in balbezit. Plúa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 1:0

40e minuut.
Carvajal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yatiz de bal onder controle te krijgen. Espinoza is nu in balbezit. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa haalt uit met een fantastische trap. Solanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 2:0

44e minuut.
Bramwell rent richting de bal. Plúa onderschept slim de pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Solanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 3:0

45e minuut.
Parra speelt de bal door. Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 50%, miunich 50%.
New Wave - miunich 3:0

55e minuut.
Constantino rent richting de bal. Constantino geeft de bal voor. Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 3:1

59e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Espinoza rent richting de bal. Bramwell rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 4:1

62e minuut.
Carvajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Plúa rent richting de bal. Plúa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Cooper rent richting de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap. Alzuru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Yatiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Newton komt het veld opgelopen. Parra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hidalgo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Newton geeft een hoge lob. Daar is Mitre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper schiet op doel. Alzuru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - miunich 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 52%, miunich 48%.
New Wave - miunich 4:2