Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COSTA RICAA78 c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Saladino verovert de bal door een tackle van achteren. Saladino geeft de bal voor. Lombardo rent richting de bal. Forbes is nu in balbezit. Forbes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Azo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmid met de inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sealey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forbes rent richting de bal. Forbes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COSTA RICAA78 - c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA RICAA78 63%, c 37%.
COSTA RICAA78 - c 0:1

49e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa rent richting de bal. Balboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COSTA RICAA78 - c 1:1

59e minuut.
Hurane probeert naar een medespeler te passen. Forbes kopt de bal weg. Saladino kan de bal niet met de borst controleren. Henríquez rent richting de bal. Henríquez schiet op doel. Portillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
COSTA RICAA78 - c 1:2

63e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid begaat een overtreding. Schmid krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Henríquez de bal. Saladino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saladino krijgt een gele kaart. Henríquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Henríquez kan niet meer verder spelen. Ávila komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Salinas kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Parra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vargas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vargas kan niet meer verder spelen. Britton komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Salinas speelt de bal door. Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Tejeda begaat een overtreding. Tejeda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA RICAA78 57%, c 43%.
COSTA RICAA78 - c 1:2

c