Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuario F.C. COSTA RICAA78
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Cañate rent richting de bal. Cañate speelt de bal door. Balboa is nu in balbezit. Balboa schiet op doel. Augusto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parra de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yatiz rent richting de bal. Yatiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - COSTA RICAA78 1:0

27e minuut.
Ricketts rent richting de bal. Schmid onderschept slim de pass. Schmid met een sublieme pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz met een sublieme pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vergara speelt de bal door. Inworp. Schmid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cañate is nu in balbezit. Cañate geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 58%, COSTA RICAA78 42%.
Acuario F.C. - COSTA RICAA78 1:0

54e minuut.
Salinas geeft een hoge lob. Cortez is nu in balbezit. Leguias verovert de bal door een tackle van achteren. Yatiz rent richting de bal. Yatiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - COSTA RICAA78 2:0

76e minuut.
Díaz rent richting de bal. Salinas onderschept slim de pass. Ledezma is nu in balbezit. Cañate is nu in balbezit. Cañate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Augusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Augusto bokst de bal weg.

87e minuut.
Salinas passt de bal in één keer door. Cañate rent richting de bal. Vergara begaat een overtreding. Cañate moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cañate kan niet meer verder spelen. Paredes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 52%, COSTA RICAA78 48%.
Acuario F.C. - COSTA RICAA78 2:0