Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuario F.C. F.C. Antonio Li
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tejada probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados begaat een overtreding. Granados krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Leguias geeft een hoge lob. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz geeft de bal voor. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is De La Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Yatiz is nu in balbezit. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Granados geeft een lange en hoge pass. Tejada rent richting de bal. Canales onderschept slim de pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mora trapt de bal weg. Valderrama probeert de bal met de borst te controleren. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - F.C. Antonio Li 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Goodman de bal. Ward geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ricketts de bal onder controle te krijgen. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 62%, F.C. Antonio Li 38%.
Acuario F.C. - F.C. Antonio Li 0:1

52e minuut.
Granados speelt de bal door. Tejada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canales. Canales krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias rent richting de bal. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert de bal aan de voet te houden. Augusto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz geeft een lange en hoge pass. Valderrama rent richting de bal. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 56%, F.C. Antonio Li 44%.
Acuario F.C. - F.C. Antonio Li 0:1