Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Wave c
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Plúa probeert de bal aan de voet te houden. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal in één keer door. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Plúa is nu in balbezit. Walter rent richting de bal. Plúa begaat een overtreding. Plúa krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Henríquez heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft de bal voor. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Hurane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 48%, c 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Wave - c 0:0

49e minuut.
Forbes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mitre de bal. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez draait met de bal, schiet en ... Alzuru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - c 0:1

51e minuut.
Tejeda met een sublieme pass. Salinas met een sublieme pass. Henríquez rent richting de bal. Henríquez schiet op doel. Constantino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plúa passt de bal met de wreef. Azo rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Tejeda passt de bal in één keer door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes schiet op doel. Klungelig pakt Machado de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - c 0:2

71e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter onderschept slim de pass. Plúa verovert de bal door een tackle van achteren. Plúa haalt uit met een fantastische trap. Hurane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wave - c 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wave 50%, c 50%.
New Wave - c 1:2

c