Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Antonio Li New Wave
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ward geeft een hoge lob. Broce is nu in balbezit. Broce geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alzuru bokst de bal weg.

12e minuut.
Broce verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - New Wave 0:1

19e minuut.
Caicedo passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Espinoza rent richting de bal. De La Cruz rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - New Wave 0:2

43e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - New Wave 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Antonio Li 47%, New Wave 53%.
F.C. Antonio Li - New Wave 0:3

47e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Broce onderschept slim de pass. Broce passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Antonio Li - New Wave 1:3

67e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Goodman onderschept slim de pass. Moreno onderschept slim de pass. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Haughton speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Antonio Li 51%, New Wave 49%.
F.C. Antonio Li - New Wave 1:3