Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c Acuario F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas geeft een lange en hoge pass. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz draait met de bal, schiet en ... Hurane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c - Acuario F.C. 0:1

23e minuut.
Salinas passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Pineda met een sublieme pass. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c - Acuario F.C. 0:2

36e minuut.
Tejeda controleert de bal met de borst. Yatiz verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda is nu in balbezit. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz draait met de bal, schiet en ... Hurane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal in één keer door. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c - Acuario F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c 53%, Acuario F.C. 47%.
c - Acuario F.C. 0:3

47e minuut.
Salinas onderschept slim de pass. Salinas met een sublieme pass. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henríquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sealey rent richting de bal. Goodman is nu in balbezit. Goodman probeert naar een medespeler te passen. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Salinas geeft een lange en hoge pass. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c 58%, Acuario F.C. 42%.
c - Acuario F.C. 0:3
c