Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuario F.C. AiraRz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts geeft een lange en hoge pass. Góndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Góndola haalt uit met een fantastische trap. Augusto bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palomino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Augusto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Góndola is nu in balbezit. Góndola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - AiraRz 0:1

10e minuut.
Góndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Góndola haalt uit met een fantastische trap. Tejada rent richting de bal. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - AiraRz 0:2

11e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda begaat een overtreding. Pineda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Orlaineta trapt de bal weg. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts passt de bal in één keer door. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - AiraRz 1:2

23e minuut.
Fernández Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Méndez is nu in balbezit. Góndola is nu in balbezit. Góndola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Goodman kopt de bal weg. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Gutiérrez begaat een overtreding. Fernández Gutiérrez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft een lange en hoge pass. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz verovert de bal door een tackle van achteren. Yatiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 55%, AiraRz 45%.
Acuario F.C. - AiraRz 1:2

52e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts passt de bal met de wreef. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts speelt de bal door. Palomino rent richting de bal. Palomino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Góndola rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Augusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuario F.C. - AiraRz 1:3

73e minuut.
Leguias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palomino met een snelle inworp. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pineda rent richting de bal. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pineda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fernández Gutiérrez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Gutiérrez kan niet meer verder spelen. Aub komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Goodman geeft de bal voor. Inworp. Palomino met de inworp. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuario F.C. 56%, AiraRz 44%.
Acuario F.C. - AiraRz 1:3