Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julian los ángeles galaxi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Hirales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirales passt de bal in één keer door. Pezzarossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ruano geeft de bal voor. Pezzarossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce schiet op doel. Alonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julian - los ángeles galaxi 0:1

19e minuut.
Coteron rent richting de bal. Coteron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra met een snelle inworp. Corte geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
julian - los ángeles galaxi 1:1

34e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Clos bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos met een sublieme pass. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julian - los ángeles galaxi 1:2

43e minuut.
Daar is Cordera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordera geeft de bal voor. Corte kopt de bal weg. Hirales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirales draait met de bal, schiet en ... Amado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julian 66%, los ángeles galaxi 34%.
julian - los ángeles galaxi 1:2

51e minuut.
Corte is nu in balbezit. Corte passt de bal met de wreef. Hirales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
julian - los ángeles galaxi 2:2

79e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Chaves speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
julian - los ángeles galaxi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julian 50%, los ángeles galaxi 50%.
julian - los ángeles galaxi 2:3