Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo Hà nam fc
HHHH Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Piat probeert naar een medespeler te passen. Tùng Minh met een sublieme pass. Vân Long met een sublieme pass. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh geeft een hoge lob. Nguyên Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Đức Hùng onderschept slim de pass. Đức Hùng speelt de bal door. Tùng Minh met een sublieme pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 1:0

19e minuut.
Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel. Trung Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 2:0

19e minuut.
Sỹ Phú speelt de bal door. Daar is Tuấn Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nguyên Khôi de bal. Trung Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Trung Hoàng trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vân Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vân Long is nu in balbezit. Vân Long geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Trung Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 3:0

43e minuut.
Ngọc Khang passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vân Long de bal. Vân Long geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 18%, Hà nam fc 82%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 3:0

46e minuut.
Trung Hoa geeft de bal voor. Inworp. Vân Long met een snelle inworp. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh geeft de bal voor. Trung Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 4:0

48e minuut.
Đức Hùng rent richting de bal. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel. Trung Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 5:0

51e minuut.
Đức Hùng probeert naar een medespeler te passen. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương passt de bal in één keer door. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 6:0

55e minuut.
Đức Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Đức Hùng de bal. Đức Hùng geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngọc Khang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 7:0

62e minuut.
Tùng Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tùng Minh passt de bal met de wreef. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel. Trung Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 8:0

63e minuut.
Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hải speelt de bal door. Daar is Thanh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Phương is nu in balbezit. Phương geeft de bal voor. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 9:0

67e minuut.
Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuấn Hải de bal. Ngọc Khang onderschept slim de pass. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Tùng Minh de bal. Csala rent richting de bal. Csala geeft de bal voor. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Đức Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Đức Hùng geeft een hoge lob. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Phương probeert de bal met de borst te controleren. Phương geeft een hoge lob. Daar is Nguyên Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 18%, Hà nam fc 82%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hà nam fc 10:0