Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk vasojevici mostafahanymosta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


22e minuut.
Danojlić onderschept slim de pass. Danojlić geeft een lange en hoge pass. Krstanović probeert de bal met de borst te controleren. Krstanović schiet op doel. Radovanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - mostafahanymosta 1:0

33e minuut.
Aralica geeft de bal voor. Mijanović kopt de bal weg. Radović heeft problemen om de bal te vangen. Krstanović rent richting de bal. Krstanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - mostafahanymosta 2:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Mijanović de bal onder controle te krijgen. Vučurević rent richting de bal. Vučurević draait met de bal, schiet en ... Pantić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stojinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - mostafahanymosta 2:1

35e minuut.
Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović passt de bal met de wreef. Vučetić is nu in balbezit. Vučetić passt de bal in één keer door. Ćurtović geeft een lange en hoge pass. Stojinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kokić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović begaat een overtreding. Vukadinović krijgt een gele kaart. Anđus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anđus kan niet meer verder spelen. Đoković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 56%, mostafahanymosta 44%.
Fk vasojevici - mostafahanymosta 2:1

50e minuut.
Radović geeft de bal voor. Vučetić kopt de bal weg. Maljković rent richting de bal. Maljković geeft een hoge lob. Krstanović krijgt zijn hoofd ertegen. Radovanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krstanović is nu in balbezit. Aralica is nu in balbezit. Krstanović verovert de bal door een tackle van achteren. Krstanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - mostafahanymosta 3:1

54e minuut.
Mijanović probeert naar een medespeler te passen. Grković is nu in balbezit. Vučurević maakt een afschuwelijke overtreding. Vučurević krijgt een gele kaart. Grković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Maljković met een sublieme pass. Krunovac is nu in balbezit. Krunovac passt de bal met de wreef. Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - mostafahanymosta 3:2

85e minuut.
Vučurević is nu in balbezit. Danojlić onderschept slim de pass. Kokić met een sublieme pass. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Maljković de bal onder controle te krijgen. Kokić is nu in balbezit. Kokić passt de bal zonder na te denken. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 52%, mostafahanymosta 48%.
Fk vasojevici - mostafahanymosta 3:2