Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Пржине novovic fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Malbaša passt de bal in één keer door. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Bogavac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - novovic fc 0:1

16e minuut.
Milanović met een sublieme pass. Mučinić is nu in balbezit. Šojić rent richting de bal. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić draait met de bal, schiet en ... Anđić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Marojević speelt de bal door. Dadić rent richting de bal. Vulić rent richting de bal. Dadić verovert de bal door een tackle van achteren. Dadić schiet op doel. Anđić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vulić rent richting de bal. Vulić passt de bal in één keer door. Malbaša rent richting de bal. Ćorić rent richting de bal. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Bogavac bokst de bal weg. Šoštar speelt de bal door. Daar is Marojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Bogavac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 57%, novovic fc 43%.
ФК Пржине - novovic fc 0:1

48e minuut.
Šoštar geeft een hoge lob. Vojvodić kopt de bal weg. Marković heeft problemen om de bal te vangen. Šojić is nu in balbezit. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović geeft de bal voor. Daar is Tepavčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojvodić is nu in balbezit. Vojvodić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Пржине - novovic fc 1:1

90e minuut.
Parezanović rent richting de bal. Parezanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Milanović de bal. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 41%, novovic fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Пржине - novovic fc 1:1