Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buducn seviljainspain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Mišković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vojnić komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Milenković is nu in balbezit. Perković onderschept slim de pass. Perković geeft de bal voor. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Šerić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Doeltrap. Anđelić trapt de bal weg van het doel. Žarković kopt de bal weg. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - seviljainspain 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 53%, seviljainspain 47%.
buducn - seviljainspain 0:1

54e minuut.
Šojić rent richting de bal. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković passt de bal zonder na te denken. Šojić is nu in balbezit. Šojić draait met de bal, schiet en ... Anđelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudelj met de inworp. Bošković is nu in balbezit. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buducn - seviljainspain 1:1

73e minuut.
Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović verovert de bal door een tackle van achteren. Novović speelt de bal door. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - seviljainspain 2:1

80e minuut.
Simović is nu in balbezit. Simović passt de bal zonder na te denken. Šojić is nu in balbezit. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pejković rent richting de bal. Pejković met een sublieme pass. Barba is nu in balbezit. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Novović is nu in balbezit. Novović geeft de bal voor. Pejković kopt de bal weg. Klungelig pakt Koprivica de bal. Koprivica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 41%, seviljainspain 59%.
buducn - seviljainspain 2:1