Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mostafahanymosta novovic fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunovac geeft de bal voor. Tepavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević onderschept slim de pass. Vučurević draait met de bal, schiet en ... Anđić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vučetić rent richting de bal. Vučetić passt de bal zonder na te denken. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marković de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mostafahanymosta - novovic fc 1:0

14e minuut.
Vučurević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trifunović komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša onderschept slim de pass. Malbaša met een sublieme pass. Ćorić rent richting de bal. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Maljković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vučelić met de inworp. Malbaša geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Malbaša schiet op doel. Vukosavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kadija neemt de hoekschop. Ćorić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tepavčević speelt de bal door. Ćorić rent richting de bal. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. Radovanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mostafahanymosta - novovic fc 1:1

45e minuut.
Krunovac heeft problemen om de bal te vangen. Vukšić met een sublieme pass. Vulić rent richting de bal. Vulić geeft een hoge lob. Kadija kopt de bal weg. Radovanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostafahanymosta 61%, novovic fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mostafahanymosta - novovic fc 1:1

51e minuut.
Radović geeft de bal voor. Vukšić geeft een hoge lob. Vučelić is nu in balbezit. Vučelić schiet op doel. Radovanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mostafahanymosta - novovic fc 1:2

73e minuut.
Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Radović kopt de bal weg. Vulić is nu in balbezit. Vulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vučetić met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević passt de bal zonder na te denken. Trifunović rent richting de bal. Trifunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Krunovac de bal. Vukšić rent richting de bal. Vukšić geeft de bal voor. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostafahanymosta 45%, novovic fc 55%.
mostafahanymosta - novovic fc 1:2