Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung OFK seviljainspain
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković is nu in balbezit. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Vuksanović rent richting de bal. Milenković onderschept slim de pass. Šojić is nu in balbezit. Šojić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - seviljainspain 0:1

11e minuut.
Šojić met een sublieme pass. Knezović heeft problemen om de bal te vangen. Vuksanović is nu in balbezit. Šojić rent richting de bal. Šojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - seviljainspain 0:2

14e minuut.
Milenković onderschept slim de pass. Milenković geeft de bal voor. Šojić is nu in balbezit. Šojić schiet op doel. Radojković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - seviljainspain 0:3

16e minuut.
Štulanović rent richting de bal. Simović probeert naar een medespeler te passen. Gregović heeft problemen om de bal te vangen. Gregović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Milenković passt de bal in één keer door. Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić onderschept slim de pass. Šojić schiet op doel. Radojković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 48%, seviljainspain 52%.
Samsung OFK - seviljainspain 0:3

59e minuut.
Vuksanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vuksanović probeert naar een medespeler te passen. Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Simović geeft de bal voor. Ireiz probeert de bal met de borst te controleren. Ulema probeert naar een medespeler te passen. Šojić is nu in balbezit. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 46%, seviljainspain 54%.
Samsung OFK - seviljainspain 0:3