Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seviljainspain Samsung OFK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ulema is nu in balbezit. Knezović onderschept slim de pass. Knezović met een sublieme pass. Šojić rent richting de bal. Šojić schiet op doel. Radojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Jelenić met de inworp. Daar is Simović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović haalt uit met een fantastische trap. Šerić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Samsung OFK 0:1

30e minuut.
Simović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vojnić komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Šojić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šainović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulema geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šojić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Vojnić onderschept slim de pass. Vojnić met een sublieme pass. Vuksanović is nu in balbezit. Milenković onderschept slim de pass. Milenković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 53%, Samsung OFK 47%.
seviljainspain - Samsung OFK 0:1

64e minuut.
Mrdaković rent richting de bal. Vojnić onderschept slim de pass. Vojnić met een sublieme pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seviljainspain - Samsung OFK 1:1

67e minuut.
Milenković passt de bal in één keer door. Daar is Šojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojić haalt uit met een fantastische trap. Šainović probeert de bal aan de voet te houden. Radojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Samsung OFK 2:1

84e minuut.
Redžić geeft de bal voor. Mišković rent richting de bal. Mišković passt de bal met de wreef. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 45%, Samsung OFK 55%.
seviljainspain - Samsung OFK 2:1