Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk vasojevici novovic fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Danojlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija rent richting de bal. Met opzet legt Mijanović zijn tegenspeler op de grond. Mijanović krijgt een gele kaart. Kadija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mučinić met een snel genomen vrije trap. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Stojinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - novovic fc 0:1

3e minuut.
Kadija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mučinić is nu in balbezit. Mučinić geeft een lange en hoge pass. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pićan probeert naar een medespeler te passen. Pantić is nu in balbezit. Pantić met een sublieme pass. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk vasojevici - novovic fc 1:1

22e minuut.
Daar is Tepavčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mučinić rent richting de bal. Mučinić passt de bal met de wreef. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - novovic fc 1:2

24e minuut.
Danojlić speelt de bal door. Kokić is nu in balbezit. Kokić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krstanović de bal. Krstanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vulić speelt de bal door. Vučelić rent richting de bal. Vučelić passt de bal in één keer door. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mučinić heeft problemen om de bal te vangen. Kokić rent richting de bal. Kokić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krstanović de bal. Krstanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Anđić met een harde bal richting middenveld. Mijanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Vulić de bal. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kadija met een snelle inworp. Malbaša rent richting de bal. Malbaša passt de bal zonder na te denken. Vučelić rent richting de bal. Vučelić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 40%, novovic fc 60%.
Fk vasojevici - novovic fc 1:2

59e minuut.
Mučinić met een sublieme pass. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša passt de bal zonder na te denken. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 39%, novovic fc 61%.
Fk vasojevici - novovic fc 1:2