Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
novovic fc Fk vasojevici
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović passt de bal in één keer door. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić haalt uit met een fantastische trap. Anđić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Fk vasojevici 0:1

4e minuut.
Kadija is nu in balbezit. Kadija geeft de bal voor. Anđus is nu in balbezit. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić schiet op doel. Stojinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kadija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokić is nu in balbezit. Kokić probeert naar een medespeler te passen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Fk vasojevici 0:2

16e minuut.
Ćorić is nu in balbezit. Pićan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćorić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kokić is nu in balbezit. Marković verovert de bal door een tackle van achteren. Marković geeft een hoge lob. Pićan rent richting de bal. Ćorić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Fk vasojevici 1:2

28e minuut.
Malbaša is nu in balbezit. Mijanović onderschept slim de pass. Mijanović probeert naar een medespeler te passen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 63%, Fk vasojevici 37%.
novovic fc - Fk vasojevici 1:2

51e minuut.
Tepavčević met een sublieme pass. Klungelig pakt Mijanović de bal. Mijanović probeert naar een medespeler te passen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Fk vasojevici 1:3

56e minuut.
Tepavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepavčević geeft een hoge lob. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović schiet op doel. Anđić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Fk vasojevici 1:4

60e minuut.
Vulić verovert de bal door een tackle van achteren. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulić. Vulić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Đoković geeft de bal voor. Daar is Stanković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tepavčević met de inworp. Kadija geeft een lange en hoge pass. Stojinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kadija probeert de bal aan de voet te houden. Đoković geeft de bal voor. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović draait met de bal, schiet en ... Anđić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 39%, Fk vasojevici 61%.
novovic fc - Fk vasojevici 1:4