Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Пржине mostafahanymosta
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Maljković probeert naar een medespeler te passen. Drobnjak met een sublieme pass. Vučetić rent richting de bal. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel. Radovanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krunovac met de inworp. Vukadinović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - mostafahanymosta 0:1

27e minuut.
Svilanović is nu in balbezit. Pavković verovert de bal door een tackle van achteren. Pavković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dadić de bal. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Пржине - mostafahanymosta 1:1

33e minuut.
Vukosavljević probeert naar een medespeler te passen. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radović is nu in balbezit. Dadić verovert de bal door een tackle van achteren. Dadić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić speelt de bal door. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić verovert de bal door een tackle van achteren. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović verovert de bal door een tackle van achteren. Svilanović met een sublieme pass. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 49%, mostafahanymosta 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Пржине - mostafahanymosta 1:1

55e minuut.
Maljković passt de bal in één keer door. Krunovac rent richting de bal. Marojević rent richting de bal. Krunovac verovert de bal door een tackle van achteren. Krunovac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - mostafahanymosta 1:2

58e minuut.
Dadić is nu in balbezit. Radović is nu in balbezit. Dadić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesić met een sublieme pass. Maljković probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dadić is nu in balbezit. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić rent richting de bal. Vesić is nu in balbezit. Vesić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Radovanović trapt de bal weg van het doel. Krunovac rent richting de bal. Krunovac speelt de bal door. Vučurević is nu in balbezit. Vučurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 39%, mostafahanymosta 61%.
ФК Пржине - mostafahanymosta 1:2