Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buducn Samsung OFK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ristić rent richting de bal. Tešić onderschept slim de pass. Tešić geeft de bal voor. Jelenić rent richting de bal. Jelenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Čupić met een harde bal richting middenveld. Vuksanović kopt de bal weg. Perković is nu in balbezit. Mrdaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Štulanović is nu in balbezit. Bošković onderschept slim de pass. Bošković speelt de bal door. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - Samsung OFK 1:0

13e minuut.
Ristić kopt de bal weg. Gregović rent richting de bal. Čupić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gregović raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrdaković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buducn - Samsung OFK 1:1

31e minuut.
Gudelj verovert de bal door een tackle van achteren. Knezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudelj begaat een overtreding. Gudelj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Vuksanović de bal onder controle te krijgen. Gudelj met een sublieme pass. Ireiz heeft problemen om de bal te vangen. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 63%, Samsung OFK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
buducn - Samsung OFK 1:1

61e minuut.
Redžić controleert de bal met de borst. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković passt de bal in één keer door. Koprivica rent richting de bal. Koprivica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Penezić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tešić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tešić met een snelle inworp. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović passt de bal in één keer door. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bošković de bal onder controle te krijgen. Štulanović is nu in balbezit. Štulanović met een sublieme pass. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović geeft een hoge lob. Anđelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Perković met een sublieme pass. Bošković is nu in balbezit. Bošković probeert naar een medespeler te passen. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - Samsung OFK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 50%, Samsung OFK 50%.
buducn - Samsung OFK 2:1