Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung OFK buducn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Gregović rent richting de bal. Majstorović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pejković. Pejković krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Perković is nu in balbezit. Majstorović verovert de bal door een tackle van achteren. Gregović rent richting de bal. Gregović haalt uit met een fantastische trap. Penezić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Štulanović de bal. Pejković onderschept slim de pass. Pejković passt de bal zonder na te denken. Koprivica rent richting de bal. Koprivica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Koprivica passt de bal zonder na te denken. Majstorović is nu in balbezit. Majstorović probeert naar een medespeler te passen. Gregović is nu in balbezit. Gregović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pejković probeert de bal aan de voet te houden. Gregović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ristić. Ristić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudelj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitasović is nu in balbezit. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gudelj neemt de hoekschop. Koprivica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 61%, buducn 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samsung OFK - buducn 0:0

57e minuut.
Dugonjić is nu in balbezit. Jelenić onderschept slim de pass. Jelenić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gregović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregović schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Vuksanović rent richting de bal. Gudelj is nu in balbezit. Gudelj met een sublieme pass. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ristić kopt de bal weg. Vuksanović met een sublieme pass. Tešić is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tešić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Anđelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gregović rent richting de bal. Gregović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 59%, buducn 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samsung OFK - buducn 0:0