Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mostafahanymosta seviljainspain
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović passt de bal in één keer door. Vučurević rent richting de bal. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Simović onderschept slim de pass. Simović passt de bal zonder na te denken. Šojić rent richting de bal. Šojić haalt uit met een fantastische trap. Radović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mostafahanymosta - seviljainspain 0:1

20e minuut.
Rađen met een sublieme pass. Simović heeft problemen om de bal te vangen. Simović probeert naar een medespeler te passen. Šojić rent richting de bal. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pavković geeft een hoge lob. Žarković kopt de bal weg. Klungelig pakt Radović de bal. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ulema met een snelle inworp. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal zonder na te denken. Šojić is nu in balbezit. Šojić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rađen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milenković. Milenković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostafahanymosta 44%, seviljainspain 56%.
mostafahanymosta - seviljainspain 0:1

47e minuut.
Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulema geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rađen de bal onder controle te krijgen. Šojić rent richting de bal. Šojić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Žarković onderschept slim de pass. Milenković rent richting de bal. Milenković passt de bal zonder na te denken. Šojić is nu in balbezit. Šojić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daar is Simović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mišković rent richting de bal. Mišković probeert naar een medespeler te passen. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vukadinović onderschept slim de pass. Nedović rent richting de bal. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Labudović de bal onder controle te krijgen. Šerić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Krunovac passt de bal in één keer door. Simović rent richting de bal. Simović passt de bal met de wreef. Maljković speelt de bal door. Ulema geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Simović is nu in balbezit. Simović passt de bal zonder na te denken. Žarković rent richting de bal. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pavković rent richting de bal. Šojić verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Aralica ... Strafschop! Aralica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Šojić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šojić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Radovanović met een sublieme pass. Vukadinović heeft problemen om de bal te vangen. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković passt de bal met de wreef. Vukadinović is nu in balbezit. Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostafahanymosta 45%, seviljainspain 55%.
mostafahanymosta - seviljainspain 0:1