Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung OFK novovic fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Vuksanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vuksanović speelt de bal door. Ćorić probeert de bal met de borst te controleren. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Radojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - novovic fc 0:1

11e minuut.
Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Daar is Ireiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić schiet op doel. Radojković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - novovic fc 0:2

20e minuut.
Vulić rent richting de bal. Vulić passt de bal in één keer door. Kadija speelt de bal door. Ćorić rent richting de bal. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vučelić met de inworp. Malbaša rent richting de bal. Malbaša passt de bal met de wreef. Kadija is nu in balbezit. Kadija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vulić heeft problemen om de bal te vangen. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković onderschept slim de pass. Mrdaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - novovic fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 55%, novovic fc 45%.
Samsung OFK - novovic fc 1:2

57e minuut.
Gregović schiet op doel. Mrdaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vulić rent richting de bal. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 39%, novovic fc 61%.
Samsung OFK - novovic fc 1:2