Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
novovic fc Samsung OFK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ćorić is nu in balbezit. Mrdaković is nu in balbezit. Malbaša onderschept slim de pass. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel. Radojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Malbaša is nu in balbezit. Vuksanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vuksanović met een sublieme pass. Gregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vučelić onderschept slim de pass. Vučelić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mučinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrdaković onderschept slim de pass. Mrdaković haalt uit met een fantastische trap. Anđić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vuksanović rent richting de bal. Vulić onderschept slim de pass. Vulić met een sublieme pass. Ćorić rent richting de bal. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ireiz probeert naar een medespeler te passen. Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vulić met een sublieme pass. Jelenić rent richting de bal. Kadija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadija krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gregović rent richting de bal. Gregović schiet op doel. Jevtović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vučelić rent richting de bal. Vučelić speelt de bal door. Malbaša heeft problemen om de bal te vangen. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ćorić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Samsung OFK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 45%, Samsung OFK 55%.
novovic fc - Samsung OFK 1:0

51e minuut.
Ireiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vučelić met een snelle inworp. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Malbaša passt de bal zonder na te denken. Ireiz is nu in balbezit. Ćorić onderschept slim de pass. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Radojković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Samsung OFK 2:0

72e minuut.
Štulanović passt de bal met de wreef. Mučinić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrdaković. Mrdaković krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vuksanović rent richting de bal. Vulić onderschept slim de pass. Vulić met een sublieme pass. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - Samsung OFK 3:0

87e minuut.
Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša passt de bal met de wreef. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 31%, Samsung OFK 69%.
novovic fc - Samsung OFK 3:0