Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Budućnost PG ФК Пржине
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Šekularac geeft de bal voor. Inworp. Bandović met de inworp. Vojvodić geeft de bal voor. Dadić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Muratović geeft een lange en hoge pass. Šofran bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofran passt de bal met de wreef. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vesić met een sublieme pass. Vojvodić is nu in balbezit. Vojvodić passt de bal met de wreef. Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gvozdić is nu in balbezit. Vesić onderschept slim de pass. Vesić passt de bal in één keer door. Dadić rent richting de bal. Dadić draait met de bal, schiet en ... Paal! Vojvodić geeft een hoge lob. Perišić controleert de bal met de borst. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Dadić is nu in balbezit. Dadić schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanović onderschept slim de pass. Milanović passt de bal met de wreef. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budućnost PG 75%, ФК Пржине 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Budućnost PG - ФК Пржине 0:0

66e minuut.
Grujičić rent richting de bal. Vesić is nu in balbezit. Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić onderschept slim de pass. Vesić schiet op doel. Đurašinović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budućnost PG 60%, ФК Пржине 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Budućnost PG - ФК Пржине 0:0