Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Пржине FK Budućnost PG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Dadić is nu in balbezit. Dadić haalt uit met een fantastische trap. Đurašinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 1:0

3e minuut.
Gvozdić verovert de bal door een tackle van achteren. Gvozdić speelt de bal door. Dadić rent richting de bal. Dadić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Radetić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 2:0

6e minuut.
Vojvodić met een sublieme pass. Grujičić rent richting de bal. Grujičić geeft de bal voor. Dadić heeft problemen om de bal te vangen. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vojvodić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drobnjak met een sublieme pass. Vesić is nu in balbezit. Vesić draait met de bal, schiet en ... Đurašinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 3:0

13e minuut.
Vojvodić rent richting de bal. Vojvodić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dadić de bal. Dadić haalt uit met een fantastische trap. Đurašinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 4:0

16e minuut.
Svilanović onderschept slim de pass. Svilanović passt de bal zonder na te denken. Marojević met een sublieme pass. Dadić is nu in balbezit. Dadić draait met de bal, schiet en ... Đurašinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 39%, FK Budućnost PG 61%.
ФК Пржине - FK Budućnost PG 4:0

53e minuut.
Vojvodić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vesić rent richting de bal. Vesić geeft een hoge lob. Svilanović rent richting de bal. Svilanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 5:0

54e minuut.
Mićović probeert naar een medespeler te passen. Kadija rent richting de bal. Vesić begaat een overtreding. Vesić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dadić is nu in balbezit. Grujičić is nu in balbezit. Dadić onderschept slim de pass. Dadić draait met de bal, schiet en ... Đurašinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 6:0

63e minuut.
Marojević passt de bal in één keer door. Bandović is nu in balbezit. Bandović passt de bal met de wreef. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Šofran bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Isailović de bal. Kadija is nu in balbezit. Kadija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mićović is nu in balbezit. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović speelt de bal door. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel. Đurašinović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - FK Budućnost PG 7:0

82e minuut.
Grujičić geeft de bal voor. Inworp. Vojvodić met de inworp. Vesić is nu in balbezit. Vesić passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 53%, FK Budućnost PG 47%.
ФК Пржине - FK Budućnost PG 7:0