Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seviljainspain Fk vasojevici
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Kokić probeert naar een medespeler te passen. Grković heeft problemen om de bal te vangen. Mijanović is nu in balbezit. Šojić onderschept slim de pass. Šojić draait met de bal, schiet en ... Stojinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Žarković kan de bal niet met de borst controleren. Krstanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić is nu in balbezit. Krstanović rent richting de bal. Krstanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Fk vasojevici 0:1

11e minuut.
Stanković rent richting de bal. Stanković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kokić de bal. Kokić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Fk vasojevici 0:2

13e minuut.
Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft de bal voor. Barba heeft problemen om de bal te vangen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Žarković rent richting de bal. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić met een sublieme pass. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šerić probeert naar een medespeler te passen. Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Kokić is nu in balbezit. Kokić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Fk vasojevici 0:3

23e minuut.
Šerić trapt de bal weg van het doel. Simović probeert de bal met de borst te controleren. Simović speelt de bal door. Šojić is nu in balbezit. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Fk vasojevici 1:3

34e minuut.
Danojlić geeft een lange en hoge pass. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujisić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Simović verovert de bal door een tackle van achteren. Simović passt de bal in één keer door. Joković geeft een hoge lob. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Šerić trapt de bal weg. Klungelig pakt Grković de bal. Mijanović met een sublieme pass. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - Fk vasojevici 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 50%, Fk vasojevici 50%.
seviljainspain - Fk vasojevici 1:4

51e minuut.
Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković geeft een lange en hoge pass. Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedović verovert de bal door een tackle van achteren. Nedović geeft een lange en hoge pass. Stojinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šojić rent richting de bal. Šojić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vujisić is nu in balbezit. Stanković onderschept slim de pass. Stanković met een sublieme pass. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Simović passt de bal zonder na te denken. Žarković is nu in balbezit. Grković speelt de bal door. Krstanović rent richting de bal. Krstanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 55%, Fk vasojevici 45%.
seviljainspain - Fk vasojevici 1:4