Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buducn mostafahanymosta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Dugonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonjić geeft een hoge lob. Vukosavljević kopt de bal weg. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Velić met een sublieme pass. Vučurević is nu in balbezit. Pejković rent richting de bal. Vučurević onderschept slim de pass. Vučurević schiet op doel. Anđelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Koprivica heeft problemen om de bal te vangen. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica onderschept slim de pass. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Radovanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - mostafahanymosta 1:0

31e minuut.
Maljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević geeft een hoge lob. Vučurević rent richting de bal. Vučurević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Pavković rent richting de bal. Vitasović onderschept slim de pass. Met opzet legt Vučetić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vučetić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 58%, mostafahanymosta 42%.
buducn - mostafahanymosta 1:0

48e minuut.
Dugonjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vitasović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitasović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Aralica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aralica geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Velić de bal onder controle te krijgen. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buducn - mostafahanymosta 1:1

60e minuut.
Vitasović is nu in balbezit. Ćurtović onderschept slim de pass. Perković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perković krijgt een gele kaart. Ćurtović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vukosavljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anđelić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - mostafahanymosta 1:2

61e minuut.
Perković is nu in balbezit. Vukadinović is nu in balbezit. Perković begaat een overtreding. Vukadinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vukosavljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bošković is nu in balbezit. Bošković passt de bal met de wreef. Pavković verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitasović zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gudelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buducn - mostafahanymosta 2:2

69e minuut.
Perković is nu in balbezit. Perković speelt de bal door. Bošković is nu in balbezit. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Penezić de bal onder controle te krijgen. Krunovac met een sublieme pass. Vučurević is nu in balbezit. Paal! Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Perković rent richting de bal. Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović met een sublieme pass. Vučurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučurević draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Krunovac met de inworp. Klungelig pakt Vučurević de bal. Perković rent richting de bal. Vučurević onderschept slim de pass. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - mostafahanymosta 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 52%, mostafahanymosta 48%.
buducn - mostafahanymosta 2:3