Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Пржине Samsung OFK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Radojković trapt de bal weg van het doel. Štulanović is nu in balbezit. Drobnjak maakt een afschuwelijke overtreding. Drobnjak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Redžić rent richting de bal. Vesić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesić passt de bal in één keer door. Dadić is nu in balbezit. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - Samsung OFK 1:0

14e minuut.
Gregović passt de bal met de wreef. Vojvodić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knezović rent richting de bal. Vojvodić onderschept slim de pass. Vojvodić geeft de bal voor. Radojković bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - Samsung OFK 2:0

28e minuut.
Ireiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojvodić met de inworp. Vesić rent richting de bal. Vesić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Svilanović probeert naar een medespeler te passen. Vesić is nu in balbezit. Vesić passt de bal in één keer door. Dadić is nu in balbezit. Dadić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - Samsung OFK 3:0

41e minuut.
Vesić met een sublieme pass. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović draait met de bal, schiet en ... Isailović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 48%, Samsung OFK 52%.
ФК Пржине - Samsung OFK 3:0

50e minuut.
Drobnjak rent richting de bal. Drobnjak passt de bal zonder na te denken. Dadić probeert de bal aan de voet te houden. Vesić is nu in balbezit. Vesić haalt uit met een fantastische trap. Radojković bokst de bal weg. Paal!

53e minuut.
Ireiz geeft een lange en hoge pass. Marojević kopt de bal weg. Daar is Redžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Knezović is nu in balbezit. Knezović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojvodić met de inworp. Vesić probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 24%, Samsung OFK 76%.
ФК Пржине - Samsung OFK 3:0