Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Budućnost PG novovic fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kadija rent richting de bal. Marković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadija raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Anđić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mučinić is nu in balbezit. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić met een sublieme pass. Kadija is nu in balbezit. Kadija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Đurašinović trapt de bal weg. Kozić kopt de bal weg. Klungelig pakt Marković de bal. Kadija rent richting de bal. Kadija haalt uit met een fantastische trap. Anđić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Grujičić kopt de bal weg. Daar is Perišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel. Radetić probeert de bal aan de voet te houden. Đurašinović bokst de bal weg. Radetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetić geeft de bal voor. Ivošević kopt de bal weg. Malbaša controleert de bal met de borst. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. Đurašinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budućnost PG 47%, novovic fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Budućnost PG - novovic fc 0:0

59e minuut.
Perišić onderschept slim de pass. Mučinić rent richting de bal. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radetić met een sublieme pass. Ivošević rent richting de bal. Ivošević probeert naar een medespeler te passen. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mučinić met een sublieme pass. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša speelt de bal door. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vukšić de bal. Kadija rent richting de bal. Kadija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budućnost PG 37%, novovic fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Budućnost PG - novovic fc 0:0