Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
novovic fc seviljainspain
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten average
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ćorić onderschept slim de pass. Žarković rent richting de bal. Žarković met een sublieme pass. Klungelig pakt Šojić de bal. Šojić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kadija probeert de bal aan de voet te houden. Žarković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tepavčević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Šerić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - seviljainspain 1:0

11e minuut.
Vučelić geeft een hoge lob. Barba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Šerić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović onderschept slim de pass. Simović met een sublieme pass. Mišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišković geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šojić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
novovic fc - seviljainspain 1:1

22e minuut.
Ćorić rent richting de bal. Malbaša rent richting de bal. Nedović onderschept slim de pass. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Šerić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tepavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepavčević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šojić de bal. Šojić draait met de bal, schiet en ... Anđić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - seviljainspain 1:2

41e minuut.
Daar is Kadija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadija passt de bal in één keer door. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić schiet op doel. Šerić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
novovic fc - seviljainspain 2:2

45e minuut.
Obradović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vujisić komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Žarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malbaša rent richting de bal. Malbaša draait met de bal, schiet en ... Šerić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labudović heeft problemen om de bal te vangen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 36%, seviljainspain 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
novovic fc - seviljainspain 2:2

56e minuut.
Ćorić rent richting de bal. Malbaša is nu in balbezit. Nedović is nu in balbezit. Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mučinić is nu in balbezit. Mučinić geeft een lange en hoge pass. Labudović heeft problemen om de bal te vangen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Šerić trapt de bal weg. Simović kopt de bal weg. Žarković heeft problemen om de bal te vangen. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Mučinić is nu in balbezit. Mučinić geeft de bal voor. Ćorić kopt de bal weg. Kadija is nu in balbezit. Kadija geeft de bal voor. Šerić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 30%, seviljainspain 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
novovic fc - seviljainspain 2:2