Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buducn ФК Пржине
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Marojević rent richting de bal. Marojević geeft de bal voor. Klungelig pakt Ristić de bal. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Marojević geeft een lange en hoge pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković passt de bal in één keer door. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pejković rent richting de bal. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević passt de bal in één keer door. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Svilanović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svilanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drobnjak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dadić rent richting de bal. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 66%, ФК Пржине 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
buducn - ФК Пржине 0:0

58e minuut.
Dugonjić geeft de bal voor. Inworp. Bandović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dadić rent richting de bal. Dadić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - ФК Пржине 0:1

64e minuut.
Dugonjić geeft een hoge lob. Inworp. Vojvodić met een snelle inworp. Vesić rent richting de bal. Vesić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - ФК Пржине 0:2

75e minuut.
Pejković is nu in balbezit. Vesić speelt de bal door. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica onderschept slim de pass. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Bogavac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gudelj rent richting de bal. Gudelj met een sublieme pass. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 53%, ФК Пржине 47%.
buducn - ФК Пржине 0:2