Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung OFK mostafahanymosta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ćurtović kopt de bal weg. Vukadinović is nu in balbezit. Vuksanović rent richting de bal. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vuksanović heeft problemen om de bal te vangen. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović passt de bal zonder na te denken. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ćurtović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević probeert naar een medespeler te passen. Vučurević rent richting de bal. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Vuksanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Vučurević is nu in balbezit. Vučurević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ireiz heeft problemen om de bal te vangen. Vučurević rent richting de bal. Vučurević draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert de bal aan de voet te houden. Radojković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung OFK - mostafahanymosta 0:1

42e minuut.
Štulanović kopt de bal weg. Mrdaković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maljković. Maljković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 57%, mostafahanymosta 43%.
Samsung OFK - mostafahanymosta 0:1

50e minuut.
Radović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jelenić met een snelle inworp. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulanović passt de bal met de wreef. Pavković is nu in balbezit. Gregović onderschept slim de pass. Gregović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aralica trapt de bal weg. Vukadinović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ireiz de bal onder controle te krijgen. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel. Radojković bokst de bal weg.

68e minuut.
Ćurtović passt de bal zonder na te denken. Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vučurević is nu in balbezit. Vučurević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Knezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Vučurević rent richting de bal. Vučurević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung OFK 44%, mostafahanymosta 56%.
Samsung OFK - mostafahanymosta 0:1